CASHBACK- Kako uštedeti novac od svake kupovine do 25% sa myWorld?

Da li volite da kupujete? Ako to činite, pridruživanje myWorld kupovnoj zajednici koja nudi povraćaj novca može vam biti od velike koristi. Na taj način možete da uštedite pristojnu količinu novca kupovinom kod myWorld Cashback partnera.

myWorld je platforma koja nudi povraćaj novca i omogućava uštedu novca za kupovine obavljene kod određenih prodavaca, kako na internetu, tako i u fizičkim prodavnicama, plus dodeljuje vam šoping poene, uz povraćaj novca, koje možete da unovčite za dodatne kupovine.

Cashback – povraćaj novca  se nagrađuje do 25% od vrednosti ukupne kupovine kod najpoznatijih brendova, kao na primer iz Srbije: Lilly, Gigatron, Dexy Co Kids, Sport Vision, Sportina, BUZZ, Univerexport, NIS Petrol Gazprom, uvek je vredno pogledati sve kompanije na sajtu kako biste koristili najbolje ponude sa najvećom uštedom novca, posebno korisne za veće kupovine!

Usluga je dostupna u preko 50 zemalja i zbog njenog međunarodnog prisustva, kupci mogu koristiti Cashback program u različitim zemljama. To znači, gde god da kupujete, bilo da je to u Beogradu, Zagrebu ili Beču, u lokalnoj pekari ili u prodavnici elektronike, uvek možete da iskoristite svoje pogodnosti.

Možete da kupujete u preko 150 000 različitih prodavaca širom sveta koje su u partnerstvu sa myWorld kompanijom na internetu, ili ako više volite da kupujete u prodavnici sigurno ćete pronaći najbolje od brojnih lokalnih partnera. U prodajnom objektu, na primer restoranu, lični bar kod ili QR kod koji se prikazuje u aplikaciji, trebate samo da skenirate pri plaćanju kod prodavca.

Cashback i Scan & Go partnere možete pogledati na mapi aplikacije u kojoj se nalaze lokalni partneri sa svojim adresama, što vam omogućava da unapred planirate kupovinu, kako biste maksimizirali povraćaj i uštedu novca.

Lokalne Cashback ponude su prilično korisne jer nude uštedu novca, povraćaj gotovine i šoping poene za sledeću kupovinu, bilo da ručate u restoranu ili koristite neku drugu uslugu sa myWorld platforme.

Takođe, možete da kupite elektronski vaučer partnera za korišćenje u maloprodajnim objektima, kao što su: Lilly, Gigatron, Dexy Co Kids, Sport Vision, BUZZ, Univerexport, NIS Petrol Gazprom itd koji vam omogućava da ga iskoristite na kasi maloprodajnog objekta i ostvarite povraćaj novca na vaš nalog. Pogodnosti će vam biti dodeljene kada se porudžbina elektronskog vaučera završi.

Na koje načine možete uštedeti novac?

Kao što je pomenuto, myWorld je benefit program koji vam nudi povraćaj dela novca za korišćenje njihovih ponuda. Što se tiče obima ponuda za uštedu novca, ovo je jedan od najboljih sajtova, po našem mišljenju. Da bismo mogli u potpunosti da procenimo potencijal ovog benefit programa, moramo detaljnije da pogledamo kako možete da sačuvate svoj novac.

Dakle, evo mogućnosti kako možete uštedeti novac koje nudi Cashback platforma:

1. Kupovina sa Digitalnom Cashback karticom

Prvi je kupovina u lokalnoj prodavnici. Ovo je redovan način kupovine gde morate da posetite fizičku prodavnicu i kupite proizvode.

myWorld ima brojne partnerske prodavnice u kojima možete iskoristiti Cashback ponude, ali da biste to uradili, moraćete da koristite svoju digitalnu Cashback karticu.

Vaša Cashback kartica je dostupna preko web portala ili mobilne aplikacije.

Dakle, biće vam potreban mobilni uređaj kada obavljate ovu vrstu kupovine.

Da biste pristupili svojoj digitalnoj Cashback kartici, samo se registrujte na web stranici i idite na svoj profil. Tada ćete videti vaše Cashback kartice.

Kada plaćate ono što ste kupili, samo predočite svoju Cashback karticu i osoblje na blagajni će je skenirati.

Kada se kupovina obavi, dobićete vašu uštedu novca kao i šoping poene.

Dobra stvar u vezi sa digitalnom karticom za povraćaj novca je to što ne morate da koristite svoj mobilni uređaj svaki put kada obavite kupovinu.

Možete zapravo da odštampate svoju digitalnu karticu jer na myWorld sajtu postoji opcija da to uradite. Kada odštampate svoju digitalnu karticu, možete je koristiti tako da je predstavite kada kupujete u lokalnim prodavnicama.

myWorld Card otvara vrata vašim pogodnostima iz kupovina: jednostavno pokažite digitalnu karticu pre plaćanja na kasi kod partnera koji prihvataju myWorld Card i profitirajte kroz Cashback i šoping poene!

2. Povraćaj novca pri svakoj online kupovini

Možete da iskoristite ponude za povraćaj novca kada kupujete na internetu.

Naravno, baš kao i kupovina sa myWorld digitalnom karticom, moraćete da kupujete u online prodavnici koja je myWorld partner a nudi uštedu novca pri svakoj kupovini. Drugim rečima, morate da kupujete na jednom od njihovih partnerskih sajtova.

Da biste videli sajtove sa kojih možete da kupujete, morate da se registrujete na myWorld benefit program, a zatim idite na deo za Online Shop.

Tada ćete videti listu svih internet sajtova sa kojih možete da kupujete. Jednostavno kliknite na sajt sa kojeg želite da kupujete i počnite.

Svaka navedena prodavnica će naznačiti koji procenat novca ćete dobiti kao povraćaj i procenat šoping poena za narednu kupovinu koji ćete dobiti.

Takođe, prikazaće sve ostale odredbe i uslove koje treba da ispunite da biste iskoristili ponude za uštedu novca. Morate biti sigurni da ispunjavate sve uslove i odredbe da biste dobili nagradu kao povraćaj novca.

Morate da prođete direktno sa myWorld platforme ili mobilne aplikacije do online sajta na kome želite da kupujete.

Ne možete direktno da odete na sajt jer vas neće prepoznati kao člana Cashback zajednice. Dakle, imajte to na umu pre kupovine.

3. Scan & Go

Scan & Go je novi način da ostvarite uštedu novca pri svakoj kupovini u vašoj lokalnoj prodavnici myWorld partnera. Sada, sa samo nekoliko klikova u aplikaciji, možete skenirati račune i zaraditi povraćaj novca i šoping poene za kupovinu.

Da biste koristili ovu funkciju, jednostavno otvorite aplikaciju myWorld i pronađite tamno sivo kružno dugme sa simbolom Scan & Go na dnu ekrana. Kada pritisnete dugme, odmah će se pojaviti lista partnera dostupnih za skeniranje računa.

Izaberite prodavnicu u kojoj ste kupovali, snimite fotografiju računa, proverite i upišite detalje vašeg računa i pošaljite. Na ovaj način lako možete dobiti povraćaj novca i šoping poene za kupovinu.

Uz Scan & Go, proces ostvarivanja benefita postao je još jednostavniji i brži, jer ne morate više čuvati papirne račune i skenirati ih naknadno. Sve što vam treba je mobilni uređaj sa myWorld aplikacijom i račun od kupovine u myWorld Partner prodavnici.

Iskoristite ovu novu funkciju i uživajte u uštedama koje vam donosi myWorld. Ostvarite Cashback i šoping poene već danas uz Scan & Go!

4. Elektronski Vaučer

Elektronski vaučer možete koristiti za kupovinu proizvoda i usluga koje pružaju najpoznatije kompanije na tržištu a partner su Cashback sistema. Osim toga, kao myWorld kupac, zaradićete kao nagradu najveći procenat povraćaja novca i šoping poene sa svakom kupovinom elektronskog vaučera.

Kupovina elektronskog vaučera u aplikaciji myWorld je jednostavna. Sve što treba da uradite je da kliknete na simbol elektronskog vaučera, izaberete željeni iznos elektronskog vaučera, način plaćanja i kliknete na uslove poručivanja elektronskog vaučera da biste završili kupovinu.

Nakon što završite porudžbinu, svoj elektronski vaučer možete da realizujete preko mobilne aplikacije pokazivanjem bar koda prodavcu na prodajnom mestu.

Ako želite da kupite elektronski vaučer preko sajta, prijavite se i koristite filter elektronskog vaučera u svojoj pretrazi. Nakon toga izaberite željeni elektronski vaučer, iznos porudžbine i način plaćanja. Dostupni načini plaćanja se razlikuju u zavisnosti od zemlje u kojoj se nalazite i za dodatne informacije možete se obratiti nadležnoj kancelariji.

U zavisnosti od zemlje i datuma registracije, moguće je i plaćanje prikupljenim povraćajem novca. Ovaj način plaćanja će se pojaviti kao opcija već od prvog sakupljenog dinara. Možete pokloniti vrednost svog elektronskog vaučera drugima putem e-pošte. Otvorite kupljeni elektronski vaučer u aplikaciji myWorld i kliknite na „Pokloni svoj elektronski vaučer“ ispod koda.

Zatim možete poslati elektronski vaučer osobi kojoj želite da ga poklonite. Zapamtite, vaš elektronski vaučer se može iskoristiti samo u kompaniji od koje je kupljen. Detalje o odredbama i uslovima korišćenja elektronskog vaučera možete pronaći na relevantnoj stranici sa detaljima o elektronskom vaučeru u oblasti „Informacije i uslovi korišćenja“ aplikacije ili na sajtu.

5. Cashback Deals – kako pretvoriti automatski šoping poene svakom kupovinom u Cashback?

Ako ste korisnik myWorld naloga, imate priliku da uštedite prilikom kupovine kod lokalnih i online partnera uz posebne Cashback Deals ponude partnera, pretvarajući svoje Shopping Points u stvaran novac.

Kada Partner ponudi Cashback Deals, prilikom kupovine automatski se realizuju vaši Shopping Points, i to za isti iznos koji će vam biti oduzet prilikom pretvaranja u novac. Na primer, ako obavite kupovinu u vrednosti od RSD 12,000 uz Cashback Deal od 20%, dobićete RSD 2,400 Cashback a istovremeno će se realizovati 2,400 Shopping Points-a.

Ako nemate dovoljno Shopping Points-a na svom nalogu, nećete moći da iskoristite Cashback Deal, ali ćete i dalje dobiti standardni Cashback i Shopping Points za vašu kupovinu. Aktivne Cashback Deals možete pronaći na myWorld App i sajtu u pretrazi, a prepoznaju se po crvenoj “Cashback Deal” oznaci.

Kako vam se isplaćuje Cashback?

Kao što vidite, svaka kupovina koju obavite, bilo u lokalnoj ili online prodavnici, doneće vam određeni iznos u vidu povraćaja novca. Osim toga, dobićete i šoping poene za uštedu novca pri narednim kupovinama.

Iznos koji ćete dobiti kao povraćaj novca biće pripisan na vaš nalog. A kada dostignete ukupan iznos od 500 RSD, platforma vam može prebaciti novac na bankovni račun.

Ovo je jedini način na koji možete da primate novac sa sajta, pa se potrudite da ispravno unesete podatke svog bankovnog računa.

Takođe, imate izbor da prestanete da primate povraćaj novca na vaš bankovni račun. Samo označite polje koje će vam omogućiti da kupite elektonske vaučere koristeći novac koji ste akumulirali od nagrada za povraćaj novca.

Što se tiče šoping poena za kupovinu zapravo više funkcionišu kao poeni lojalnosti. Dakle, ako ste upoznati sa načinom na koji funkcionišu programi lojalnosti, onda u suštini tako funkcionišu šoping poeni za sledeću kupovinu.

Koliko novca možete uštedeti?

myWorld benefit program zapravo ima iznenađujući veliki broj partnerskih kompanija, što je dobar znak jer to znači da će biti mnogo ponuda za uštedu novca koje možete da iskoristite.

Vidite, kod sajtova za povraćaj novca, odlučujući faktor iznosa novca koji možete da zaradite biće obim i kvalitet dostupnih ponuda.

Dostupnost ponuda za povraćaj novca u lokalnim prodavnicama će, naravno, zavisiti od toga gde živite. Biće zemalja u kojima će biti dosta ponuda za povraćaj novca u lokalnim prodavnicama jer partnerska kompanija ima veliki broj filijala.

Neke zemlje će imati primetan nedostatak ponuda za povraćaj novca zbog činjenice da nema filijala iz njihovih partnerskih prodavnica.

To nije iznenađujuće, po našem mišljenju. Nemaju partnerske kompanije ogranke u svim zemljama u kojima je dostupan Cashback.

Drugi faktor je iznos koji ćete dobiti po ponudi za povraćaj novca.

Dobra stvar kod Cashback je što kada pogledate dostupne ponude, možete brzo zaključiti da li vam one dobro plaćaju po ponudi.

Dakle, sve u svemu, myWorld platforma ima dobar potencijal za uštedu novca.

Naravno, s obzirom da se radi o sajtu za povraćaj novca, moraćete da potrošite svoj novac pre nego što ga možete uštedeti.

Kako možete da se registrujete u myWorld?

Starosna dob za registraciju će se razlikovati u zavisnosti od zemlje u kojoj živite. Ali prema našem iskustvu, morate imati najmanje 18 godina da biste učestvovali u ovoj vrsti benefit programa.

Tokom procesa registracije, myWorld benefit program će moći da prepozna u kojoj zemlji živite, kroz vašu IP adresu. Dakle, ne morate da navodite svoju zemlju.

Samo treba da popunite formular za registraciju, aktivirate svoje članstvo i spremni ste. Kada se prijavite na internet stranicu za registraciju, možete da dopunite svoj profil i instalirate mobilnu aplikaciju sa istim podacima za logovanje. Registraciju myWorld možete popuniti i na ovom LINKU.

Možete li Cashback ponude koristiti na mobilnom telefonu?

Kao što već znate, myWorld platforma ima mobilnu aplikaciju koju možete preuzeti i instalirati na svoj mobilni uređaj tako da možete pristupiti ponudama za povraćaj novca čak i kada niste ispred računara.

Mobilna aplikacija dostupna je za Android i iOS uređaje. Uz pomoć mobilne aplikacije, lako možete pronaći lojalne trgovce u svom području tako da ćete znati u kojim prodavnicama da kupujete sa uštedom novca.

Dostupnost mobilne aplikacije čini ovu platformu za povraćaj novca mnogo lakšom za korišćenje jer ne morate da sedite ispred računara da biste iskoristili ponude.

Zaključak

Kada prvi put posetite sajt, brzo ćete steći osećaj da je to prava stvar. Od načina na koji je dizajniran sajt, do načina na koji predstavljaju ponude, znate da je platforma ozbiljna u vezi sa onim što radi.

Ono što nam se sviđa kod Cashback projekta je to što ima mnogo dostupnih ponuda za uštedu novca.

Osim toga, ima mobilnu aplikaciju koju možete da koristite tako da se ne morate uvek oslanjati na računar ako želite da iskoristite ponude za povraćaj novca čak i kada putujete.

Sve u svemu, myWorld je dobra platforma za pridruživanje uglavnom zato što ima dobar potencijal uštede novca kod odličnih partnera iz različitih oblasti i pogodna je za korišćenje.